Speisekarte
ENTRÉES FROIDES
-
SALADE DE CRUDITÉS€ 17,00
Babyspinat, Reispapier, Rohkostsalat, Sesamdressing
Baby leaf, rice paper, raw vegetable salad -
SALADE DE CRUDITÉS€ 21,00
Babyspinat, Reispapier, Rohkostsalat, Sesamdressing mit 3 Garnelen
Baby leaf, rice paper, raw vegetable salad with 3 prawns -
CEVICHE DE TRUITE€ 18,00Forellenceviche, rote Zwiebeln, Lauch, Karotte, Koriandersaat, Maisbrot
Trout ceviche, red onions, leek, carrots, coriander seeds, cornbread -
SALADE DE TÊTE DE VEAU€ 18,00Kalbskopfsalat, Bete, Kümmel, Meerrettich
Calf’s head salad, beet, caraway, horseradish -
STEAK TARTARE100 g € 21 | 150 g € 26100% Rind von Hand geschnitten, Frites
100% hand cut beef, fries -
FOIE GRAS€ 25,00Foie Gras, Matcha, Kirsche, Brioche
Foie gras, matcha, cherry, brioche
ENTRÉES CHAUDES
-
DUO DE BŒUF€ 18,00Gratinierter Markknochen, Ragoût, Blätterteig, Guérande-Salz, geröstetes Brot
Gratinated bone marrow, ragout, puff pastry, Guérande-salt, roasted bread -
ESCARGOTS & TRIPES€ 18,00Schnecken, Kutteln, Pfifferlinge, dicke Bohnen, Kräuter, Kartoffeln
Snails, tripe, chanterelles, broad beans, herbs, potatoes -
MERGUEZ€ 19,00Merguez, Fischkrokette, geschmorte Aubergine, Tomaten- Oliven-Brotsalat
Merguez, fish croquette, stewed eggplant, tomato and olive bread salad
SOUPES
-
TOM KA GHAI€ 17,00Crab Cake, Wildgeflügel Wan Tan, Gemüse
Crab cake, wild poultry, wan tan, vegetables -
BISQUE DE HOMARD€ 19,00Hummerschaumsuppe
Lobster soup
LES HUÎTRES
-
FINES DE CLAIREStück/ piece € 3,50
Auster | Oyster
-
Gratinerte AusterStück/ piece € 5,00
Gratinated oyster
POISSONS & CRUSTACÉS
-
CREVETTES500g € 28,00 | 1 Kg € 50,00Gebratene Riesengarnelen, Zitrone, Knoblauch, Thymian, Limetten-Mayo
Grilled prawns, lemon, garlic, thyme, lime mayo -
PULPO€ 29,00Pulpo, Sellerie, Karotte, Bohne, Basilikum
Pulpo, celery, carrots, beans, basil -
LOUP DE MER€ 34,00Wolfsbarsch, Tomate, Pfifferling, Kartoffel, Speckschaum
Sea bass, tomato, chanterelles, potatoes, bacon -
TURBOT€ 36,00Steinbutt, Muschel-Lauchrisotto, Tomaten-Beurre-Blanc
Turbot, mussel and leak risotto, tomato beurre blanc
LES PLATS PRINCIPAUX
-
COQ AU VIN À LA BRASSERIE€ 27,00Gebratene Maispoulardenbrust, Ragoût, Rosmarin-Kartoffeln, Gemüse
Pan fried corn-fed chicken breast, stew, vegetables, rosemary potatoes -
ROGNONS À LA MOUTARDE€ 30,00Nierchen, Dijonsenf, Marktgemüse, Kartoffel
Kidneys, mustard, vegetables, potatoes -
LE DUO D‘AGNEAU€ 39,00Zweierlei vom Lamm, Artischocke, Feige, Polenta
Lamb duo, artichoke, fig, polenta -
SELLE DE CHEVREUIL€ 39,00Rehrücken, Kohl geflämmt, Pastinake, Kirsche, Brioche-Gröstl
Saddle of venison, cabbage, parsley, cherry, brioche crumbles -
STEAK FRITES300 g € 54,00Entrecôte, 6 Wochen gereift, Frites, Sauce Béarnaise
Entrecôte, dry aged – 6 weeks, fries, sauce Béarnaise
Please ask for our vegetarian dish of the day!
FROMAGES
-
LE CHÈVRE FRAIS€ 9,50Ziegenfrischkäsecreme, Rhababersorbet, Granola
Fresh goat’s cheese, rhubarb sorbet, granola
DESSERTS
-
TARTE AU CITRON€ 14,00Zitronentarte, geflämmtes Baiser, Holundercrème-Eis
Lemon tart, meringue, elder ice cream -
TARTE AUX POMMES€ 16,00Apfeltarte, Vanilleeis
Apple tart, vanilla ice cream -
MILLE-FEUILLE€ 17,00Kirsch-Pistazien-Schokoladen Mille Feuille
Mille-Feuille with cherry, pistachios and chocolate
BON APPÉTIT!
Liebe Gäste,
wir heißen Sie herzlich willkommen und freuen uns sehr, dass Sie da sind! Unsere Produkte werden mit großer Sorgfalt ausgewählt und verarbeitet.
Für Nachservice von Brot und Butter berechnen wir € 3,50 pro 2 Personen. Wir bitten um Verständnis.
Eine spezielle Allergen-Speisekarte steht bei Bedarf zur Verfügung.
Preise inklusive gesetzl. MwSt.
Dear guests,
We warmly welcome you and are very pleased that you are here!
Our products are selected and processed with great care.
We charge for any additional serving of bread and butter
€ 3,50 per 2 people. We ask for your understanding.
If you have any food intolerances or allergies, please ask for our special menu.
Prices include tax and service.